Voldoende bewegen en/of sporten is op verschillende manieren belangrijk voor je lichaam, maar ook voor je geest.

De voordelen op een rij:

  • het verbetert je stofwisseling en spijsvertering, voorkomt hierdoor overgewicht en het helpt bij het afvallen
  • het is goed voor je hart, bloedvaten en longen en vermindert de kans op chronische aandoeningen aanzienlijk, zoals diabetes en hart- en vaatziekten
  • je bouwt conditie op en je voelt je vitaler en energieker
  • het maakt je spieren krachtiger en versoepelt je gewrichten
  • bewegen werkt ontspannend en het helpt je hoofd leeg te maken

TotalFeeling geeft advies en begeleiding in het integreren van meer beweging in jouw dagelijks leven. Samen onderzoeken we hoe je dit kunt opbouwen en inpassen in jouw weekschema, waarbij het belangrijk is dat je het vooral ook leuk vindt én dat het haalbaar is om uit te voeren.

Direct beginnen met bewegen? Bij TotalFeeling kun je deelnemen aan Powerwalking: een effectieve, laagdrempelige en leuke manier van bewegen!

Of ga mee met de wandelgroep Wandel Samen Fit. Op vrijdagochtend (even weken) om 9.15 uur gaan we wandelen in en rondom Apeldoorn. Dit doen we samen met jonge, actieve en vlotte mensen, de doelgroep is tot en met middelbare leeftijd (30-60 jaar). We wandelen circa 6-8 km in een gemiddeld wandeltempo. Een normale tot goede basisconditie is wel van belang. De kosten zijn voor een eerste deelname €6,00. Daarna kun je meelopen met een strippenkaart voor €55,00 (10 x deelname, half jaar geldig) of €70,00 (10x deelname, 12 maand geldig).

 

Wil jij graag fitter en gezonder gaan leven door meer te bewegen, maar wil je dit op een laagdrempelige manier gaan oppakken? Met Powerwalking ben je een uur actief in de buitenlucht bezig, je wandelt in een stevig tempo (5,5-6 km/uur) en tussentijds doe je spierversterkende oefeningen.

Deze combinatie zorgt ervoor dat je je conditie traint maar ook je spieren sterker maakt, waardoor je des te meer vet gaat verbranden. Je krijgt een slanker figuur, de kans op blessures is nihil en het werkt juist ook heel goed als je herstellende bent van een blessure of een periode van verminderde conditie.

Powerwalking is het nieuwe hardlopen, samen met anderen energie opdoen in de buitenlucht en daarbij is het vooral ook nog leuk om te doen!

Meedoen met Powerwalking?

Geef je op voor een gratis proefles om het te ervaren!

De wekelijkse lessen Powerwalking zijn als volgt:

  • maandag 19.30-20.30 uur
  • woensdag 9.30-10.30 uur
  • zaterdag 9.15-10.15 uur
  • zaterdag 10.30-11.30 uur

De startlocatie en verzamelplaats is bij de Kleiberg in Orderbos.

Powerwalking Club Nederland

TotalFeeling is officieel aangesloten bij de Powerwalking Club Nederland

Beweging

Adviesgesprek "Start to Move" 60 minuten analyse huidig beweegpatroon en fysieke mogelijkheden / wensen en doelen bespreken /plan van aanpak maken|Start to Move-schema voor 4 weken € 65
Vervolg-consult | Follow-up "Start to Move" 30 minuten € 30

Powerwalking

Proefles (eenmalig per persoon) gratis
10-strippenkaart (4 mnd geldig) € 55
kwartaal-abonnement (3 mnd lidmaatschap, onbeperkte deelname) € 65

Wandel Samen Fit (10-strippen/1 jaar geldig)

€ 70

Wandel Samen Fit (10-strippen/6 maand geldig)

€ 55