Over TotalFeeling

TotalFeeling gaat jou begeleiden op het gebied van beweging, ontspanning en voeding. Hierdoor ga jij je weer Fit, Fijn en Gezond voelen!

De persoon achter TotalFeeling is Rosa Timmer. “Na mijn opleiding als verpleegkundige ben ik tot 2017 werkzaam geweest binnen verschillende werkvelden als verpleegkundige. In 2013 ben ik na een massage-opleiding begonnen met mijn massagepraktijk: TotalFeeling. In 2019 kwam daar de tak ‘Bewegen’ bij, met Powerwalking; een effectieve, laagdrempelige en leuke manier van bewegen. Na het afronden van de opleiding tot Voedings- en Gewichtsconsulent is ook de derde tak ‘Voeding’ toegevoegd aan TotalFeeling begin 2019. Deze 3 belangrijke peilers zorgen ervoor dat je fit en gezond in je vel komt te zitten, daar heb je nu en in de toekomst profijt van!

In mijn werk, maar ook vanuit persoonlijke ervaringen, vind ik het erg boeiend om te zien hoe ieder mens op zijn eigen manier met zijn gezondheid en welzijn bezig is. Daarin zie en ervaar ikzelf ook, dat als je goed voor jezelf zorgt, je fijner in het leven staat. Het vergroot je zelfvertrouwen, je hebt meer positieve energie en je bent beter gewapend tegen tegenslagen op fysiek en mentaal gebied. Voor jezelf moet je een weg vinden waarin dat gewoontes worden. Een manier van leven vinden die niet heel veel moeite kost en tegenzin oproept om het vol te houden. Streven naar perfectie geeft alleen maar teleurstelling en frustratie.

Ik ga jou helpen om, net als ik, de ideale balans te gaan vinden voor een fit, fijn en gezond leven!”